با رشد 15 درصد حجم صادرات و عمل به تعهدات ارزی شرکت «خمیرمایه رضوی» صادرکننده نمونه استان شد

در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه خراسان رضوی در سال ۱۳۹۹، شرکت خمیر مایه رضوی به عنوان صادر کننده نمونه استان معرفی و از سوی استاندار خراسان رضوی تقدیر شد.

access_time ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
remove_red_eye 888بازدید
با رشد 15 درصد حجم صادرات و عمل به تعهدات ارزی شرکت «خمیرمایه رضوی» صادرکننده نمونه استان شد
به گزارش آستان نیوز، محمدصادق معتمدیان، استاندار خراسان رضوی با تقدیر از مدیرعامل شرکت خمیر مایه رضوی برای کسب این موفقیت گفت: در شرایط کنونی، صادرات غیرنفتی تجلی حقیقی تولید کالای ایرانی و پیشران اقتصاد ملی و گسترش بازارها در عرصه بین المللی، نقش و جایگاهی کلیدی و ارزشمند در توسعه همه جانبه و پایدار کشور عزیزمان دارد.
معتمدیان افزود: بدون تردید کسب عنوان واحد نمونه صادراتی در سطح ملی و استانی، برآیند لطف الهی، همت والا و تلاش بی وقفه مدیریت آگاه، توانمند و کارکنان تلاشگر و پاک اندیش آن مجموعه اقتصادی است.

افزایش 15 درصدی حجم صادرات و عمل به تعهدات ارزی
محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت خمیر مایه رضوی در این باره گفت: این موفقیت حاصل 5 سال تلاش و پشتکار خادمان اقتصادی آستان قدس در شرکت خمیرمایه رضوی است که توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگانی ایران تایید شده است.
وی درباره شاخص ها و دلایل کسب این موفقیت نیز گفت: حجم صادرات، تعداد کشورهای هدف و همچنین عمل به تعهدات ارزی و برگشت ارز بر اساس مقررات بانک مرکزی، از جمله معیارهایی بوده که شرکت خمیرمایه رضوی را به صادرکننده نمونه استان تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: میزان صادرات این مجموعه در سال 99 نسبت به سال 98 به لحاظ تناژ 15 درصد رشد داشته و مقصدهای صادرات نیز کشورهای لبنان، ارمنستان، هند، افغانستان، پاکستان، امارات، تاجیکستان، ازبکستان، عراق و آلمان بوده است.

موانع داخلی، پیش پای صادرکنندگان
مدیر عامل این شرکت صادرکننده نمونه، به مشکلات و موانع پیش روی صادرکنندگان هم اشاره و تصریح کرد: فعالان اقتصادی و صادرکنندگان، بیش از آنکه با تحریم ها و موانع خارجی دست به گریبان باشند با چالش‌های داخلی دست و پنجه نرم می کنند، در دنیا بخش صادرات و صادرکنندگان بیشترین حمایت را دریافت می کنند اما متاسفانه صادرکننده ایرانی با انواع محدودیت ها مواجه است.
وی ادامه داد: حمایت از صادرات به معنای کاهش و رفع بروکراسی ها و همچنین برطرف شدن سریع مشکلات و موانع پیش روی صادرکنندگان است.
مروارید افزود: متاسفانه بخشنامه های متعدد و ناهماهنگی های دستگاه های اجرایی یکی از مشکلات مهم این حوزه است که موجب شده صادرکنندگان ما توان رقابت کافی با رقیبان خارجی نداشته باشند و انرژی زیادی را صرف رفع مشکلات داخلی کنند.
مروارید تاکید کرد: متاسفانه 33 سال است که در تقویم روزی به نام روز ملی صادرات نامگذاری شده اما هنوز برنامه مشخصی برای توسعه صادرات وجود ندارد و امیدوارم مسئولان توجه بیشتری به این حوزه مهم و کلیدی اقتصاد کشور داشته باشند.